Despre voluntariat anticorupție
21.10.2020

 

Centrul Național Anticorupție  dispune de acreditare ca instituție gazdă a activităților de voluntariat din anul 2016 și periodic este recreditată conform standardelor privind voluntariatul, promovate de Guvernul Republicii Moldova.

Activitățile de voluntariat anticorupție sunt concepute ca fiind instrumente de prevenire a corupției și promovare a integrității în toate sferele sociale, cu o pondere mai accentuată în mediul educațional, precum și în comunitățile de tineret.

Voluntariatul anticorupție reprezintă o gama distinsă de oportunități pentru tinerii care își doresc să-și consolideze și să promoveze valorile umane ca: integritatea, respectul, demnitatea, responsabilitatea.

Tinerii voluntari anticorupție dispun de toate accesoriile distincte privind vizibilitatea lor și au tot suportul necesar pentru realizarea activităților de voluntariat anticorupție în proiectele educaționale care promovează integritatea derulate de Direcția educație anticorupție a Centrului Național Anticorupție.

Copyright © 2021 Centrul Național Anticorupție