Regulamentul privind evaluarea, administrarea şi valorificarea bunurilor infracţionale, supus consultărilor publice
27.12.2017 1413 Accesări  

Proiectul Hotărârii de Guvern „pentru aprobarea Regulamentului privind evaluarea, administrarea şi valorificarea bunurilor infracţionale (sechestrate)" a fost prezentat astăzi pentru consultări publice. Documentul şi nota informativă au fost plasate pe site-ul oficial al Centrului Naţional Anticorupţie www.cna.md, la rubrica transparenţa decizională.

Documentul, elaborat de către Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale din cadrul CNA, în comun cu Ministerul Finanţelor, are ca scop  consolidarea funcţională a ARBI în domeniul specific de competenţă şi anume evaluarea, administrarea şi valorificarea bunurilor infracţionale, aflate pe teritoriul Republicii Moldova sau în afara teritoriului ei.

Propunerile pot fi expediate, până pe data de 15.01.2018, pe adresa electronică: elena.bedros@cna.md şi la numărul de telefon: 0 22 257-422 (persoana de contact: Elena Bedros) sau fax: 257-422. De asemenea, obiecţiile sau sugestiiţe pot fi remise prin poştă, pe adresa: mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 198.

Amintim că Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale a fost creată la 30 martie 2017 ca instituţie abilitată cu competenţe de identificare, urmărire, recuperare şi administrare a bunurilor provenite din infracţiuni de corupţie şi spălare a banilor. 

 

 

Copyright © 2021 Centrul Național Anticorupție