Noul director adjunct, generalul Vadim Cojocaru, a fost prezentat corpului de comandă al Centrului Național Anticorupție
15.06.2020 336 Accesări  

 

Directorul adjunct, generalul Vadim Cojocaru, a fost prezentat, astăzi, corpului de comandă al Centrului Național Anticorupție.

În conformitate cu atribuțiile sale, Vadim Cojocaru va avea responsabilitatea pentru activitatea operativă de investigație, dar și pentru cea a subdiviziunilor teritoriale Nord și Sud ale CNA.

În luarea sa de cuvânt, directorul adjunct a declarat că, nici în perioada pandemiei corupții nu au întrat în carantină. De aceea, subdiviziunile CNA urmează să se concentreze în continuare pe semnalele care vin de la cetățeni, dar și pe alte informații, colectate pe cale operativă.

"Sunt convins că la CNA este potențial și instrumente suficiente pentru a face față sesizărilor și informațiilor despre comiterea diferitor abuzuri și ilegalități. Trebuie să ne concentrăm pe fiecare caz și să discutăm cât mai mult cu oamenii din teritoriu care au ce spune și vor să spună. Este important să-i ascultăm și să luam deciziile corespunzătoare", a menționat Cojocaru.

 

 

Copyright © 2021 Centrul Național Anticorupție