La mulţi ani, CNA! Mai mulţi ofiţeri au fost menţionaţi cu diplome parlamentare, guvernamentale şi instituţionale cu ocazia împlinirii a 19 ani de la crearea Centrului Naţional Anticorupţie
04.06.2021 161 Accesări  

Diplome parlamentare, guvernamentale, ordine de menţionare şi mulţumiri au fost acordate, astăzi, mai multor ofiţeri ai CNA cu ocazia împlinirii a 19 ani de la fondarea Centrului Naţional Anticorupţie. Menţiunile au fost oferite angajaţilor Centrului în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru „profesionalism şi dedicaţie în activitatea de prevenire şi combatere a corupţiei”.

Cu această ocazie, directorul CNA, generalul Ruslan Flocea, a adresat un mesaj de felicitare efectivului, menţionând că Ziua profesională este momentul care accentuează, o dată în plus, sentimentul de mândrie a fiecărui angajat pentru echipă. „Dragi colegi, vă adresez cele mai sincere felicitări, cu prilejul aniversării a 19-a de la formarea Centrului Național Anticorupție şi îmi exprim profunda recunoștință pentru munca, dedicaţia şi curajul dumneavoastră. Fiecare zi de activitate a Centrului este extrem de importantă pentru societatea noastră, întrucât suntem datori să ne racordăm grija şi priceperea la interesul oamenilor, iar împreună să asigurăm Republicii Moldova un viitor prosper, liber de corupţie. Vă mulţumesc tuturor pentru implicare, devotament şi profesionalism”, se precizează în mesajul de felicitare a şefului CNA.

Prezentă la evenimentul de menţionare a angajaţilor CNA,  secretarul general adjunct al Parlamentului, Lilia Melnic, a transmis un mesaj de felicitare din partea conducerii legislativului. „Vă mulţumim pentru că sunteţi instituţia care şi-a câştigat respectul în timp, stând la straja ordinii de drept în ţara noastră. CNA nu este un edificiu, CNA sunteţi voi,  oamenii care activează aici, care zi de zi demonstrează devotament şi dedicaţie meseriei. Iar în spatele dumneavoastră sunt familiile şi oamenii dragi care, în virtutea funcţiei dumneavoastră, trebuie să dea dovadă de multă înţelegere şi răbdare. Vă doresc atât vouă, cât şi oamenilor dragi de acasă, multă sănătate, curaj şi succese”, a menţionat Lilia Melnic.

Şi Guvernul a venit cu un mesaj de felicitare în adresa Centrului Naţional Anticorupţie.  În alocuţiunea sa, secretarul general al Executivului, Liliana Iaconi, a accentuat că apreciază înalt munca şi profesionalismul ofiţerilor Centrului. „Pe mulţi dintre dumneavoastră îi cunosc personal, cu mulţi am lucrat la proiecte comune, de aceea pot să spun, din numele Guvernului Republicii Moldova, că CNA întotdeauna a dat dovadă de responsabilitate, profesionalism şi dedicaţie. Sunt onorată să înmânez aceste diplome ofiţerilor CNA. Vă urez tuturor să rămâneţi fideli cauzei voastre de a servi interesul cetăţeanului şi  de a vă face munca destoinic. La mulţi ani, CNA!”, a declarat Liliana Iaconi.

Centrul Naţional Anticorupţie sărbătoreşte Ziua profesională, în fiecare an, la data de 6 iunie. CNA este succesorul de drept al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei, instituţie fondată în anul 2002.

 

Copyright © 2021 Centrul Național Anticorupție